Translate

søndag den 31. januar 2016

Hjemmelavet mysli med banan og kanel (LFD, FS)



Der er intet der kan pifte en morgenmad op, som hjemmelavet mysli i en travl hverdag.
Forbered den derfor en dag eller aften hvor du evt alligevel bruger lidt tid i køkkenet, så har du til de næste mange morgener.

Ca. 5 dl

1 dl hakkede valnødder
2 dl havregryn ( glutenfri)
1 dl blandet nødder
1 dl blandet kerner ( jeg brugte solsikkekerner og græskarkerner)
kanel efter eget valg ( jeg brugte 1 spsk, da jeg elsker kanel)
lidt vanilje essens eller lidt ægte vanilije fra en vanilje stang
lidt salt


1 banan
2 spsk kokos olie
2spsk honning


Tænd ovnen på 200 grader.

Blend evt med en hånd blender, bananen, olien og honningen.
bland derefter resten af ingredienserne i og rør det godt sammen.
Fordel det godt på en bageplade iklædt bagepapir.
sæt det i ovnen i ca 20 min. Sørg for at vende det undervejs.

Så der morgenmad ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar